Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: «Εμείς ρίξαμε το Boeing της Malaysia Airlines»



Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε ένας στρατιώτης στο δημοσιογράφο Lorenzo Cremonesi της Corriere della Sera, ο οποίος επιβεβαιώνει την εκδοχή πως το Boeing της Malaysia Airlines καταρρίφθηκε από Ρώσους κομμουνιστές. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο στρατιώτης των αυτονομιστών ο οποίος εργαζόταν ως ανθρακωρύχος πριν ξεσπάσει η κρίση:

«Χτυπήσαμε ένα αεροπλάνο του Κιέβου, μας είπαν οι ανώτεροι μας. Πήγαμε στο σημείο αναζητώντας τους φασίστες Ουκρανούς πιλότους ενός μαχητικού. Ψάχναμε για τα αλεξίπτωτα τους. Ωστόσο αυτό που είδαμε ήταν νεκρούς πολίτες και τις αποσκευές τους». 


Παράλληλα, αναφέρει πως: «Ξαφνικά, είδα συντρίμμια σε ένα ξέφωτο. Έτρεξα στο σημείο και αντίκρισα το άψυχο σώμα ενός μικρού κοριτσιού. Ήταν φοβερό. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα επιβατικό αεροπλάνο και όχι στρατιωτικό. Όλοι αυτοί οι νεκροί ήταν άμαχοι. Επιβεβαιώθηκα μόλις είδα και το σωρό από τις βαλίτσες». 

Μάλιστα ο Guardian την ημέρα όπου έγινε η συντριβή του Boeing και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 298 άνθρωποι, ο Igor Strelkov, ένας πρώην Ρώσος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών και ο ηγέτης της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Ντόνετσκ Λαϊκή Δημοκρατία», ανέφερε πως υπάρχει συνομιλία όπου ακούγεται πως κατερρίφθη ένα ουκρανικό αεροσκάφος στην ίδια περιοχή της συντριβής της πτήσης MH17. 

Οι αυτονομιστές μετά το χτύπημα και την πτώση του αεροσκάφους συνειδητοποίησαν το λάθος που είχαν κάνει σύμφωνα με καταγεγραμμένες συνομιλίες που διέρρευσαν από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU).
πηγή

RV