Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΑΠΙΘΑΝΑ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

 

Του Παν. Μαρίνη

― “Αξίζουν να αποκαλούνται Έλληνες όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας”. 

Της ελληνικής παιδείας ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΤΕΧΕΙ και ιδίως ο πρωθυπουργός με τα φτωχά Ελληνικά του! Απλώς υπάρχουν άνθρωποι που ΘΕΛΟΥΝ να είναι Έλληνες! Ακόμη κι αν κάποιος Μωαμεθανός πάρει πλήρη κλασσική παιδεία, Μωαμεθανός θα μείνη!!!  

― η εμπειρία από το πρώτο κύμα των Αλβανών μεταναστών είναι θετική για την ελληνική κοινωνία και οικονομία. “Η δεύτερη γενιά των οικογενειών αυτών έχουν πια ως πατρίδα τους την Ελλάδα και τόπο καταγωγής τη χώρα των γονιών τους”,

Έχει μιλήσει με Αλβανούς ο πρωθυπουργός;; Εγώ έχω ομιλήσει με καλούς ανθρώπους Αλβανούς και είδα αυτό που ομολογούν οι ίδιοι: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ  ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!    

― Μία χώρα μεσήλικων που γεννά λίγα παιδιά, οφείλει να ανανεωθεί με νεότερους ανθρώπους. Εκείνους που ασπάζονται τις αξίες της και είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν σε αυτή οικογένειες”. 

Οι έποικοι είναι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, ασπάζονται τις  Ανθελληνικές Μωαμεθανικές αξίες! Οι Μωαμεθανοί της Θράκης είναι Ελληνες; Αν ναί, διατί αγωνίζονται διά να κερδίσουν επισήμως την επωνυμίαν “ΤΟΥΡΚΟΙ”; Οι Μωαμεθανοί της Γαλλίας ή της Αγγλίας πιστεύουν στις αξίες τις Γαλλικές ή Αγγλικές;; ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!! Τα παραδείγματα αφθονούν!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Οι Μωαμεθανοί ΔΕΝ θα λύσουν το Δημογραφικόν πρόβλημα του Ελληνισμού, απλώς η Ελλάς θα μεταμορφωθή σε Μωαμεθανική χώρα!!! 

———

― Ανέφερε πως σε ό,τι αφορά στην έλλειψη εργατικών χεριών, η χώρα μας έχει προχωρήσει σε συμφωνίες μετάκλησης εργαζόμενων σε τομείς της οικονομίας που ήδη αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες στην πρόσληψη προσωπικού, όπως ο τουριστικός τομέας. 

ΝΑΙ, να έλθουν ξένοι εργαζόμενοι, με τις συνθήκες πόυ πηγαίνουν να εργασθούν και στο ΙΣΡΑΗΛ! Εκτιμά το Ισραήλ ο πρωθυπουργός, ας πληροφορηθή τί ισχύει εκεί!!!

————

ΤΟ ΑΤΟΠΟΝ  

― Μία χώρα μεσήλικων που γεννά λίγα παιδιά, οφείλει να ανανεωθεί με νεότερους ανθρώπους. 

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ:  Συζήτησις στην Βουλή και να περάση μεταναστευτικός νόμος όπως του Καναδά ή της Αυστραλίας! ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΙΑΥΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΣ;;

Αλλά μένουμε στο ποιός Μωαμεθανός θα μάς προτιμήση;;;


RV