Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Ρωσία: «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις ξεκίνησε»!



Μ’ αυτή τη φράση αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία, παρουσιάστρια στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας!

«Οι Ουκρανοί ξεχύνονται στους δρόμους και υποδέχονται ενθουσιασμένοι τα στρατεύματά μας. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις ξεκίνησε» μετέφερε.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της dailymail, η παρουσιάστρια του Rossiya 1, Olga Skabeyeva, είπε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία… «μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο. Τώρα σίγουρα παλεύουμε ενάντια στις υποδομές του ΝΑΤΟ, αν όχι στο ίδιο το ΝΑΤΟ. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό. Η Δύση πιστεύει ότι «οι Ρώσοι πρέπει απλώς να εξαφανιστούν από προσώπου γης».


Μάλιστα όπως ανέφερε οι Ουκρανοί υποδέχονται ενθουσιασμένοι στους δρόμους τα ρωσικά στρατεύματα και τους αντιμετωπίζουν σαν πραγματικούς απελευθερωτές!

Για τη σφαγή στην Μπούτσα και τις δολοφονίες των αμάχων υποστήριξε πως ευθύνονται οι Ουκρανοί και όχι οι Ρώσοι στρατιώτες.

Η καλεσμένη Vremya Pokazhet τόνισε ότι η Δύση προμηθεύει με εκατομμύρια όπλα την Ουκρανία, επειδή «πιστεύει ότι η Ρωσία είναι μια χώρα που δεν αξίζει καν να βρίσκεται στον παγκόσμιο χάρτη και ότι όλοι οι Ρώσοι πρέπει απλώς να εξαφανιστούν από προσώπου γης»

Πηγή

RV