Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 



Του Παν. Μαρίνη

Όσοι υποστηρίζουν την Ρωσσία χωρίς να είναι εξωμότες Κομμουνιστές είναι ανιστόρητοι άνθρωποι που ΔΕΝ γνωρίζουν ότι η Ρωσσία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήτο υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων! Οι Τσάροι ήσαν πολύ καλοί άνθρωποι και πολύ συμπαθείς, ΟΜΩΣ ήσαν κατηγορηματικοί: η Ελλάς πρέπει να μη πλησιάση τα Στενά! Ο Λένιν ήτο ανθέλλην, άγνωστον διατί, όπως άγνωστος είναι και η καταγωγή του, και εις αυτόν οφείλεται εν πολλοίς η νίκη του Κεμάλ. Μάλιστα ο Λένιν κόλλησε ανθελληνισμό την Ελληνική Αριστερά που ακόμη έχει για τιμή της ότι αγωνίσθηκε σθεναρά για να χάσουμε στην Μικρασία! 

Ο Λένιν και οι υπόλοιποι άρχοντες της Ρωσσίας στην διακήρυξή τους ότι υπάρχουν 15 εθνότητες αντιδραστικές που πρέπει να θανατωθούν έβαλαν τον Ελληνισμό πρώτον στον φρικτό αυτόν κατάλογο των μελλοθανάτων παρότι οι Έλληνες υπερέβαλλον σε φιλοΜπολσεβικισμό όλες τις άλλες Σοβιετικές εθνότητες! Ο Στάλιν εξετέλεσε την καταδικαστικήν  απόφασιν και οι Έλληνες πέθαναν μέσα σε άθλιες συνθήκες! 



Οι Έλληνες Κομμουνιστές κατέστρεψαν κυριολεκτικώς τηνν Ελλάδα στον απεχθή Συμμοριτοπόλεμό τους 1943-1949. Το σχέδιον δε ήτο οι Έλληνες να πεθάνουν στα Γκούλαγκ του πολικού κύκλου και εδώ να εγκατασταθούν Σοβιετικοί έποικοι, όπως έγινε στην Ανατολική Πρωσσία! Λοιπόν, προς τί υποστηρίζουν την Ρωσσία;;;


RV